péniszszivattyúk és azok használatának módja

péniszszivattyúk és azok használatának módja

A péniszszivattyú egyike az erekciós diszfunkcióhoz rendelkezésre álló néhány nem gyógyszeres kezelési lehetőségnek (ED). Az ED megnehezíti az erekció fenntartását elég hosszú ideig a szexuális tevékenység folytatásához. A

ed gyakori, és az állapot kialakulásának kockázata az életkorral növekszik.

Az Endocrinology International Journal áttekintő cikke szerint az ED a 40 évesnél idősebb férfiak mintegy 5% -át és a 70 évesnél idősebb férfiak kb. 15% -át érinti.

Az ED azonban bármilyen életkorban előfordulhat, és néha egy másik állapot eredményeként. weicode gyógyszertár https://harmoniqhealth.com/hu/weicode/

A péniszszivattyú műanyag csőből, kézi vagy akkumulátorral működtetett szivattyúból és a pénisz alapjához szűkítő gyűrűből áll. A készülék biztonságos és hatékony alternatívája a gyógyszereknek és az invazívabb eljárásoknak.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon a péniszszivattyúkról, ideértve a biztonsági szempontokat és azok használatát.

Hogyan működik a péniszpumpa?

A péniszpumpa használata segíthet az embernek az erekció megszerzésében és fenntartásában.

Az eszköz ezt úgy éri el, hogy vákuumot hoz létre a pénisz körül, ami arra ösztönzi a vért, hogy beáramoljon.

Miután felállt, az ember egy zsugorodási gyűrűt helyezhet a péniszük alján. Ez segít a vér belsejében.

A legtöbb ember a péniszpumpákat könnyen használhatónak tartja. A következő lépések vázolják, hogyan kell használni:

 • 1. lépés: Bár ez nem szükséges, néhány ember esetleg meg akarja borotválni a szeméremszőret a péniszük alapja körül. Ez segít megakadályozni, hogy a gyűrű bekerüljön a hajba.
 • 2. lépés: Helyezze be a péniszt a műanyag csőbe.
 • 3. lépés: A szivattyú segítségével vákuumot hozzon létre a cső belsejében. Az eszköztől függően a szivattyú lehet kézi vagy motoros. A vákuum vért hoz a péniszbe.
 • 4. lépés: Miután felállt, helyezze a zsugorodási gyűrűt a pénisz alapja körül. Ez elősegíti az erekció fenntartását azáltal, hogy a vért a péniszben tartja.
 • 5. lépés: Távolítsa el a péniszt a csőből.

Ennek olyan erekciót kell eredményeznie, amely elég hosszú ideig tart ahhoz, hogy az ember szexeljen. Ők és partnerük eldönthetik, hogy az előjáték előtt vagy közvetlenül a behatolás előtt akarják -e használni a szivattyút.

A közhiedelemmel ellentétben nincs bizonyíték arra, hogy a péniszszivattyú használata kibővítheti a pénisz méretét. Bármely ilyen állítás pusztán anekdotikus.

Valójában azok, akik erre a célra próbálnak használni a péniszpumpát, megsebesíthetik a péniszüket.

Lehetséges kockázatok és mellékhatások

A legtöbb egészségügyi szakember a péniszpumpákat biztonságos és hatékony kezelést tartja az ED számára. A férfiak olyan gyakran használhatják a péniszpumpát, mint a nap folyamán elviselni.

Néhány esetben ez napi egyszer lehet, míg másoknak ez többször is lehet naponta.

Van azonban néhány kockázat és hátrány, amelyeket figyelembe kell venni. Ide tartoznak:

 • Fájdalom vagy véraláfutás: A péniszpumpa helytelen használata zúzódást és más fájdalmas sérüléseket okozhat a péniszben.
 • Robbant az erek: Kis vörös pontok vagy petechiae jelenhetnek meg a pénisz bőrén.
 • A bőr zsibbadása, bizsergése vagy elszíneződése: Ezek a tünetek azt jelezhetik, hogy a szűkítő gyűrű túl szoros. A nagyobb gyűrű használata segíthet enyhíteni a nyomást.
 • Termellenes érzés -erekció: Egyes felhasználók arról számolnak be, hogy erekcióik nem érzik magukat természetesnek vagy spontánnak, amikor péniszpumpát használnak.
 • A szilárdság hiánya: Ez gyakran a leginkább észrevehető a pénisz alján.
 • A csapdába esett sperma vagy a fájdalmas magömlés érzése: A szűkületi gyűrűben egy kis kivágás segíthet csökkenteni ezeket a tüneteket.
 • Pszichológiai hatások: Ha abba kell hagynia a péniszpump használatát a szexuális tevékenység előtt, tönkreteszi a hangulatot egyes párok számára. Vannak olyan emberek, akik a szexuális tevékenység előtt is kellemetlennek vagy zavarban érzik magukat a péniszpumpa használatáért.

Vérrögzési rendellenességekkel küzdő férfiak, és azoknak, akik vérhígítót szednek, beszéljenek orvosukkal a péniszpumpa használata előtt, mivel ezek a körülmények és gyógyszerek növelik a belső vérzés kockázatát az eszköz használatakor.

Megfontolások A szivattyú kiválasztásakor

péniszszivattyúk érhetők el a pulton, online és sok speciális üzletben. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezeknek a szivattyúknak sokan nem rendelkeznek Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség (FDA) jóváhagyásával. Ezért a helytelen felhasználás miatti sérülés vagy hatástalanság kockázata magasabb lehet.

Az egyik biztonsági funkció, amelyet a péniszszivattyúban kell keresni, vákuumkorlátozó. Ez megakadályozza, hogy a vákuumnyomás túl erőssé váljon és megsérüljön a pénisz.

A zsugorító gyűrű újabb szempont. A túl szoros gyűrű használata kényelmetlen lehet, és a túl laza gyűrű használata hatástalan lesz. Fontos meghatározni, hogy a méret mekkora működik a legjobban.

A péniszpumpa beszerzésének egyik legjobb módja az, ha receptet kap egy orvostól. A recept rendelkezése biztosítja, hogy az ember megkapja az FDA által jóváhagyott ED kezelést.

Ezenkívül a legtöbb biztosítótársaság fizet az előírt péniszpumpáért. Az a összeg, amelyet valaki az eszköz felé fizet, a biztosítási terv fedezetétől függ.

Az ED

egyéb kezelési lehetőségei, bár a péniszszivattyúk általában biztonságosak és hatékonyak, vannak más kezelések is, amelyeket az ember figyelembe vehet.

Valójában a péniszszivattyúk egyik előnye, hogy a férfiak használhatják őket gyógyszerekkel kombinálva.

Az ED egyéb kezelési lehetőségei a következők:

 • Pénisz implantátumok: A sebész csöveket helyez be a péniszbe. Ezek a csövek kis mennyiségű sóoldatot injektálnak a péniszbe a szexuális tevékenység előtt. A herezacskó mögött egy gomb lehetővé teszi az ember számára, hogy szükség esetén injektálja a sóoldatot.
 • Orális ED gyógyszerek: Az olyan gyógyszerek, mint a sildenafil (Viagra) és a tadalafil (cialis), elősegíthetik az erekciót.
 • Pénisz kúpok vagy injekciók: A férfiak beilleszthetik ezeket a péniszük aljára az erekció serkentése érdekében.

Összegzés

A péniszszivattyúk egyike az ED kezelésének néhány nem gyógyszeres lehetőségének. Sokan biztonságosan tartják őket használni. Bizonyos körülmények és gyógyszerek azonban hajlamosak az emberre a belső vérzésre, amikor péniszpumpát használnak.

A férfiaknak beszélniük kell orvosukkal a helyzetükről, hogy meghatározzák, hogy a péniszpumpa megfelelő -e számukra.

A péniszszivattyú kiválasztásakor fontos az FDA által jóváhagyott szivattyúk és az ED kezelésére tervezett szivattyúk keresése.

Soha ne használjon szivattyúkat a pénisz méretének növelésére. Ez hatástalan lesz, és a pénisz sérülését okozhatja.

 • A férfiak egészsége
 • Mentális egészség
 • Vér/hematológia
 • Szexuális egészség/STDS

Az orvosi hírek manapság szigorú beszerzési irányelveket tartalmaznak, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból, az akadémiai kutatóintézetekből, valamint az orvosi folyóiratokból és egyesületekből származnak. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a

szerkesztői politika elolvasásával.

Contents

Published
Categorized as blog