Simplu, simplu, simplu, ușor de făcut înainte

Simplu, simplu, simplu, ușor de făcut înainte

Am vorbit recent cu reprezentantul Yarmuth, un democrat din Louisville, pentru a afla ceva mai multe despre planurile lui pentru grup.

Clay Risen: Care a fost inspirația ta pentru a crea un Bourbon Caucus?

Jim Yarmuth: A fost una dintre acele decizii spontane. Cineva a menționat Wine Caucus, iar eu am spus bine, de ce există un Wine Caucus și nici un Bourbon Caucus? Bourbon este singurul spirit indigen american. Și cu siguranță avem probleme în guvernul federal care afectează Bourbon și industria băuturilor alcoolice.

CR: Și ce va face, acum că este în funcțiune?

JY: Problemele care ne preocupă cel mai imediat sunt impozitele și comerțul. Sunt două aspecte care ne interesează: o propunere de creștere a accizei federale la băuturi alcoolice este una și, în al doilea rând, există o propunere în planul de asistență medicală al președintelui pentru eliminarea conceptului de contabilitate LIFO, pe care o mulțime de distilatori de băuturi alcoolice îl folosesc, deoarece legea trebuie să îmbătrânească produsul lor, iar o parte din produsul lor are zece, doisprezece ani și mai mult și ar fi foarte dăunător pentru distilatori dacă ar fi eliminat.

CR: Ce este contabilitatea LIFO?

Există două moduri de a face inventarierea în scopuri fiscale. Unul este FIFO, sau "primul intrat, primul iesit," iar celălalt este LIFO, sau "ultimul intrat, primul iesit." Să presupunem că Brown-Forman vinde astăzi o sticlă de Bourbon; ei pot fie să plătească impozit în funcție de momentul în care a fost creat, care ar putea fi acum opt ani, sau ar putea fi în urmă cu douăzeci de ani, fie pot plăti impozit pe măsură ce costă sticla care o înlocuiește. Motivul pentru care LIFO a fost creat la început a fost pentru a oferi companiilor o modalitate de a lua în considerare inflația într-un produs care a durat mult timp pentru a fi realizat. Ceea ce au făcut este să permită distilatorului să creeze o rezervă din acele taxe. Taxele nu sunt evitate; sunt doar amânate. În acest moment, Brown-Forman are impozite amânate în valoare de 900 de milioane de dolari bazate pe LIFO.

Dacă ar fi obligați să le plătească chiar acum, să revină la cealaltă metodă de contabilitate, practic le-ar rupe. LIFO nu este folosit de distilatorii de peste mări, dar au o rată mai mică a impozitului pe profit. Ce spun distilarii americani este că, dacă ai pune capăt LIFO, ar trebui să ne mutăm sau să vindem unei corporații străine, pentru că nu ne-am putea permite să concuram.

CR: Unde este industria acum, în această economie?

Bourbon își deține singur. Veniturile lui Brown-Forman au scăzut cu ceva; recesiunea are un impact asupra tuturor. Dar nu vor fi frâu acum, asta e sigur. Celălalt lucru, din punctul de vedere al lui Kentucky, este rolul lui Bourbon în turism. Au creat un Kentucky Bourbon Trail și oamenii călătoresc prin stat vizitând diverse distilerii.

CR: Este o călătorie grozavă; merg in fiecare an. Când vorbesc cu bunicii mei, sau chiar cu părinții mei, ei își amintesc de Bourbon ca fiind unul dintre băuturile tari dominante, dacă nu cele dominante, din America. Astăzi, oamenii știu ce este, dar nu este la fel de consumat. Crezi că Bourbon poate reveni?

Cred că se întoarce. Doua lucruri. Cererea internațională pentru Bourbon este în creștere; Jack Daniels este un vânzător imens în multe locuri, în special în Asia și, deși din punct de vedere tehnic nu este un Bourbon, este deținut de Brown Forman, așa că este suficient de aproape. Și de aceea avem câțiva membri din Tennessee care sunt în Caucus. Deci, cu siguranță își extinde cota de piață în întreaga lume. Și în al doilea rând, în ultimii zece sau cincisprezece ani, industria Bourbon a început să producă Bourbon-uri de tip boutique, cam așa cum a făcut industria Scotch cu Single-Malt Scotch. Asta a creat un cachet complet nou cu Bourbon, așa că nu mai este bătrânul sudist care bea Early Times sau Jim Beam. Există un fel de curiozitate în legătură cu asta, încercând diverse mărci.

CR: Care este legătura ta personală cu Bourbon? Ai vreo amintire timpurie despre asta?

Mi-am pierdut toate amintirile. Dar, serios, am crescut în Louisville, mergând la Kentucky Derby și bând julep de mentă. Eu beau Bourbon de când am început să beau.

CR: Îți amintești rhino gold gel efecte adverse primul Bourbon pe care l-ai încercat vreodată?

Doamne, da. Era Old Fitzgerald.

CR: Este unul bun. Probabil că nu vrei să răspunzi la asta, dar ai un Bourbon preferat?

Ai dreptate, nu vreau să răspund la asta.

Fotografie de The Bitten Word/Flickr CC

Se lucrează la rețetele bonus de slănină pentru versiunea de lansare exclusivă a Zingerman’s Community of Businesses a Zingerman’s Guide to Better Bacon, iar acesta este unul dintre finaliști. Aceasta este mâncarea ideală pentru grătar de vară pentru mine. Simplu, simplu, simplu, ușor de făcut înainte.

Udă niște frigărui de lemn. Luați niște felii medii subțiri de pancetta și tăiați-le în jumătate pe lungime, ca să nu fie prea lungi. Tăiați o parte din mozzarella proaspătă în cuburi de un inch. Faceți același lucru cu niște mozzarella afumată.

Înfășurați fiecare pătrat într-o jumătate de felie de pancetta. Alternați-le cu legumele la alegere. Am folosit bucăți groase de sparanghel, dar ceapa primăvară, dovlecelul sau aproape orice va funcționa. Puteți ajusta proporțiile de legume la carne la brânzeturi pentru a se potrivi gustului dvs. Legumele mai mari și mai ferme trebuie să fie gătite înainte, deoarece acest lucru doar termină lucrurile pe grătar.

Ungeți totul cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar timp de un minut până la două pe fiecare parte. Pentru că totul este deja gătit, ideea este doar să obținem un pic din grătar la aromă și să obținem brânza moale și ușor pe partea lipicioasă a lucrurilor, fără să se topească complet în foc. Mănâncă-le fierbinți cu o salată verde și niște pâine Paesano în parte și ești foarte gata!

Fotografie de John-Morgan/Flickr CC

OK, o să recunosc. Am fost la o convenție Star Trek. Fratele meu mai mic a fost un Trekkie și l-am dus la o convenție cu Marina Sirits, care a jucat-o pe Dianna Troy – consilierul empatic al navei – în Star Trek: The Next Generation. În timp ce stăteam la coadă, frățiorul meu mi-a șoptit că spera că Marina nu-și poate citi cu adevărat gândurile. În acel moment am fost sigur că își va depăși fascinația pentru a vorbi klingon.

Înainte 15 ani mai târziu, și mă trezesc participând la o altă conferință cu asemănări evidente cu o convenție Star Trek numită Tales of the Cocktail. Este o sărbătoare anuală a băuturilor spirtoase, a barmandului și a culturii cocktailurilor, care se desfășoară în New Orleans. Acesta este al șaptelea an consecutiv.

La fel ca la convențiile Star Trek, există participanți îmbrăcați în costum: veste, fedoras și ceasuri de buzunar; barmani celebri pe care toată lumea vrea să-i vadă; și mărfuri kitsch.

Există, de fapt, multe diferențe între cele două, principala diferență fiind cantitățile abundente de alcool la Tales (Klingon). "Bloodwine" fabricat din synthenol nu contează). Dar la fel ca la convențiile Star Trek, există participanți îmbrăcați în costum: veste, fedoras și ceasuri de buzunar; barmani celebri pe care toată lumea vrea să-i vadă; și mărfuri kitsch.

Acesta este al doilea an al meu și, în ciuda factorului geek, la care nu pot să-mi refuz în mod realist propria participare, Tales este o explozie. Anul trecut, m-am îmbrăcat în halate de baie la un seminar pentru a discuta despre remediile mahmurelii cu Todd Thrasher, am creat cocktailuri pentru o cină combinată cu cocktailuri, am participat la o funeralie simulată pentru Appletini, am băut alături de marii bartending (și băutură), am vizitat baruri istorice și am învățat ceva multe despre băuturi spirtoase, cocktailuri și barman. O săptămână mai târziu, ficatul meu cerșea o amânare.

Anul acesta am norocul să organizez o cină la Morton’s (care nu-i place o friptură grozavă și un cocktail) cu puțin ajutor din partea directorului lor de băuturi, Tylor Field, și colegii mei mixologi D.C. – Adam Bernbach și Chantal Tseng. Îi încurajez pe cei din oraș să se înscrie; aceasta va fi o cină grozavă.

De asemenea, am norocul să moderez o discuție cu istoricii cocktailurilor David Wondrich, Phil Greene și Fernando Castellon. Acești tipi sunt unele dintre cele mai mari depozite de cunoștințe istorice despre cocktailurile clasice. În termenii tocilarului Star Trek, este mai tare decât episodul #102, Sezonul 5 din Star Trek: TGN și Episodul 44, Sezonul 1 din Star Trek: TOS combinate.

Coboară și alătură-te nouă. Înscrieți-vă pe site-ul Tales of the Cocktail.

Fotografie de shiny things/Flickr CC

Având în vedere numărul de persoane care mi-au transmis asta, agenția de publicitate care a visat această idee trebuie să fie fericită. Dar este adevărat? Nu îl găsesc pe site-ul Burger King, așa că poate vine de la The Onion? Stie cineva sursa?

Pentru interpretarea lui Derek Thompson asupra unei alte părți a campaniei publicitare Burger King, consultați această postare pe Canalul de afaceri The Atlantic.

Fotografie de skunks/Flickr CC

Ce faci când ești un bucătar celebru cu tot — un lanț faimos de restaurante, propria ta emisiune TV, cărți etc. — dar trebuie să arăți că ești încă inventiv și faima nu a ucis inspirația?

Băuturi fără alcool. Restaurantele grozave au combinații de vinuri pentru a atrage băutorii de vin cu discernământ – de fapt pentru a ajuta oamenii care nu știu prea mult să experimenteze vinuri fantastice și pentru a le oferi celor care știu multe gusturi diferite. Dar ce rămâne cu noi, ceilalți, oameni care nu beau sau pot tolera doar 3 sau 6 uncii de alcool?

Îmi place ideea de băuturi noi de la bucătari de frunte care să fie asociate cu mâncăruri grozave.

Charlie Trotter a venit cu "Acompaniament pentru băuturi" care oferă băuturi fără alcool combinate exact așa cum vinurile sunt asociate.

Primul a fost ananas și muscata. Nu suna atrăgător. Mi se pare ananasul prea siropos și gros și nu pot să-mi imaginez mușcata ca o băutură. Dar a fost fantastic, ușor și revigorant. Doar un indiciu al gustului de ananas cu un gust real și un postgust subtil și lung de flori – muscatele pe care le consumi în salată sunt lichide și ușoare!

Niciunul dintre ceilalți nu a lucrat la fel de bine. Schinduful și iarba de lămâie au fost atât de dezastruoase încât nu am putut să-l termin. Băutura cu nucă și cimbru era atât de bogată încât era aproape de ciocolată. Iaurtul și menta au fost un agent de curățare al gustului răcoritoare, dar nu au avut notă înaltă. Ultima băutură a fost piersici și lămâie. Speram la ceva dulce, picant și revigorant. Nici un asemenea noroc. Era plat. Nu lipsit de gust, dar atât de subestimat, încât a fost greu să aleg gustul de piersică.

Îmi place ideea de băuturi noi de la bucătari de frunte care să fie asociate cu mâncăruri grozave. Dar cel puțin Charlie Trotter va trebui să muncească mai mult pentru a obține mai multe dintre aceste băuturi corect.

Fotografie de Justin Sullivan/Getty Images

Bine, deci Bill Marler este un avocat care își câștigă existența dând în judecată companiile care produc alimente nesigure. Voi recunoaște că are un interes personal, dar admir felul în care nu pierde niciodată din vedere răul făcut adulților și copiilor nevinovați. Aluatul pentru fursecuri are o etichetă de avertizare pe ambalaj și toată lumea știe că nu trebuie să mănânci aluat crud pentru prăjituri. Dacă mănânci, e vina ta dacă te îmbolnăvești, nu? Vezi ce are de spus despre asta.

În opinia lui Marler, eticheta de avertizare de pe aluatul de prăjituri crud din comerț ar trebui să scrie cam așa:

INSPECȚIA FDA NU ÎNSEAMNA NIMIC. ACEST PRODUS POATE CONȚINE O BACTERIE PATOGENĂ CARE TE POATE ÎMBOLNAȚI SAU SAU UCURĂ PE DVS. ȘI/SAU COPILUL TĂU. MANIPULAȚI ACEST PRODUS CU INGRIJIE EXTREMĂ.

Și, el întreabă, "Unde este campania publicitară de milioane de dolari pentru a ne convinge de pericolele aluatului de prăjituri nefierte, așa cum facem noi pentru tutun?"

Aș mai adăuga câteva întrebări: Ce va trebui să facem pentru a obține un adevărat sistem de siguranță alimentară în această țară? Prin sistem real de siguranță alimentară, mă refer la unul care necesită producția tuturor alimentelor — de la fermă până la masă — conform planurilor de siguranță alimentară bazate pe știință (HACCP cu reducerea agenților patogeni), supravegheate de o singură agenție federală care unește și raționalizează funcțiile actuale al USDA și FDA.

Toată lumea știe să producă alimente în siguranță sau mult mai sigur decât se face acum. Dacă companiile nu se deranjează, este pentru că nu trebuie. Nu-ți place asta? Reclamați-vă Congresului!

Pentru mai multe de la Marion Nestle despre rechemarea aluatului de prăjituri, faceți clic aici."

Fotografie de profesor evil/Flickr CC

Pentru mine, partea cea mai interesantă a oricărui ingredient sau produs alimentar convingător, în afară de deliciu, este povestea de fundal: Cum a apărut. Cum și-a conceput David Chang chiflele sale grozave cu burtă de porc? Cum au apărut cremele cu ouă? În mod invariabil, povestea de fundal este plină de întorsături și asocieri libere care sunt deosebit de inspirate pentru bucătarii cărora le place să împingă ei înșiși plicul.

Am găsit o poveste de fundal foarte bună pe cutia Mo’s Bacon Bar, un baton de ciocolată cu lapte cu 41 la sută împodobit cu combinația improbabilă de slănină afumată din lemn de măr și sare afumată Alderwood. Este în același timp delicios, satisfăcător și ciudat, și călărește ultima creasta a baconmania. Katrina Markoff, proprietară și ciocolatieră din Vosges, o linie de ciocolată cu aromă exotică, descrie rădăcinile temei ei de sare-dulce-fum în copilărie:

Am început să experimentez cu slănină și ciocolată la vârsta fragedă de 6 ani, în timp ce mâncam clătite cu ciocolată udate în sirop de mătușa Jemima, așa cum fac adesea copiii. Lângă prăjiturile mele încărcate cu ciocolată erau așezate trei fâșii de slănină, care abia atingeau o baltă dulce de sirop de arțar. Și apoi, magia – doar o mușcătură de slănină era prea sărată și tânjeam după sărutul dulce de ciocolată și sirop, așa că le-am combinat pe cele două. Privind retrospectiv, poate că acesta a fost un punct de cotitură; căci pe acea farfurie s-a întâmplat ceva magic, începuturile unei combinații atât de eterice și delicioase încât mi-a bântuit gândurile până când voi găsi mediul pentru a o exprima — ciocolata.

Aș spune, din poza de pe site-ul ei. [Nota curatorului: într-o poveste de fundal și mai bună pe care nici măcar Sally nu știa, Mo eponim este Mo din Ann Arbor, Michigan, același oraș legendar al locației noastre Behind the Counter. O colaborare grozavă și puteți comanda barul aici.]

Au trecut douăzeci de ani buni de la ancorarea din copilărie a unei amintiri a gustului până la împlinirea ei în Mo’s Bacon Bar: o amintire inspiratoare despre rutele lente și misterioase ale inspirației.

Zeke Emanuel trece în revistă cea mai nouă adăugare la meniul lui Charlie Trotter – băuturi nealcoolice combinate cu mâncare într-un meniu de degustare. Această nouă tendință oferă ajutor, eliberare, permisiunea și ușurare persoanelor care nu beau sau nu pot bea alcool.

Voi bănui că abstinența va fi în creștere, pe măsură ce descoperirile de lungă durată despre efectele sănătoase ale unei cantități modeste de alcool intră sub semnul întrebării – ca să nu mai vorbim de ciclul de știri de 24 de ore în care președintele ar putea spune cu ironic că nu este, dar restul noi suntem. Așadar, mahmurelele de tipul pe care Derek Brown le menționează ca subiect al unei convenții de cocktail la care participă din nou anul acesta la New Orleans sunt un răsfăț rar pentru cei mai mulți dintre noi – la fel de fermecătoare ca ideea de a participa la panel în halat de baie, așa cum a făcut Brown. , este.

Și există o sete de noi combinații de arome lichefiate, cu și fără alcool. Propriul nostru Gus Rancatore mi-a spus zilele trecute că le strânge în fiecare carte de bucate și site web pe care îl poate, pentru a-i oferi mai multe idei pentru înghețată și sorbeturi. Pe măsură ce sosește în sfârșit vara, bucătari cu ierburi precum Rick Bayless, a cărui grădină de pe acoperiș din Chicago a fost prezentată ca un exemplu al modului în care bucătarii cresc aproape de bucătărie, și Charles Draghi, un bucătar din Boston care cultivă ierburi acasă – atât de multe încât el a ales un nume pentru restaurantul său, Erbaluce, care include cuvântul italian pentru "iarbă"–caută noi utilizări, iar infuziile în băuturi, precum și sosurile sunt noul traseu.

Published
Categorized as blog